Els jugadors dels Black Nights van haver de refrenar l'eufòria
Futbol americà

Vol celebrar un "touch-down" i es carrega el seu entrenador

Mike Johnson es va deixar endur per l'emoció i va donar un cop de casc a l'entrenador Mike Vity, que no duia protecció i que va quedar estabornit

Redacció Esport3Actualitzat

És una pràctica habitual entre els jugadors de futbol americà, celebrar els punts amb un cop de cap. Un costum censurable i mai vist que acaba pitjor si un dels dos jugadors no porta el casc protector. Això és el que va passar en el partit de la lliga universitària que aquest dissabte va enfrontar els Cincinnati Bearcats i els Army Black Knights.

L'entrenador dels Black Knights, Mike Vity, va estar a punt de tenir una commoció cerebral. El tècnic no s'esperava el xoc del seu jugador Mike Johnson, que es va dirigir cap a ell exultant d'alegria, després que el seu equip hagués aconseguit un "touch-down". L'impacte va deixar grogui Vity, que va haver de ser sostingut per evitar que caigués a terra.

L'alegria del moment es va frenar immediatament. L'equip de l'Acadèmia Militar dels Estats Units es va descentrar i va acabar perdent per 24 a 10, en la primera derrota de la temporada.

 

 

Anar al contingut