Espanyol

Vladimir Weiss: "Sabia que no seria fàcil arribar i jugar tots els partits"

L'extrem del RCD Espanyol cedit pel Manchester City, Vladimir Weiss, ha reconegut que quan va fitxar per l'equip blanc-i-blau aquest estiu "ja sabia que no seria fàcil jugar tots els partits des de l'inici". L'eslovac també ha explicat que està treballant per adaptar-se fent, per exemple, sis hores setmanals de castellà. "Em va molt bé. L'entrenador em va comentar que aprendre l'idioma era una de les coses més importants. Aprenc ràpid i m'entenc cada cop més amb els meus companys", ha dit.

Actualitzat
Futbolísticament, l'adaptació també és la clau. "Necessitava entendre el joc una mica més, perquè és diferent de la Premier League. El diumenge passat [contra el Màlaga] vaig tenir l'oportunitat de demostrar-li al míster que estic millorant en l'adaptació a la competició", ha indicat.

D'altra banda, Weiss no ha volgut valorar el seu futur: "Tinc un any més de contracte amb el City i no és moment de parlar d'això, per respecte. És massa aviat per decidir ara si em vull quedar aquí o no. Però estic gaudint aquí i si el City no em volgués, l'Espanyol podria ser una opció de futur".

Es preparen per al Vila-real

L'Espanyol rebrà diumenge, a les 6 de la tarda, el Vila-real, que acaba de quedar-se sense cap opció en la Lliga de Campions. La pluja ha canviat la dinàmica d'entrenament dels blanc-i-blaus, que s'han hagut de preparar al gimnàs. Continua al marge del grup Javi Márquez, que, amb molèsties al turmell esquerre, ja sap segur que es perdrà el segon partit consecutiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut