Futbol

Virginia Torrecilla torna a jugar 683 dies després

La mallorquina ha estat una de les grans protagonistes de la final de la Supercopa d'Espanya i ha acabat mantejada per les jugadores del Barça

Àlex ÁvilaActualitzat

L'11 de març del 2020 era una data assenyalada en la memòria de Virginia Torrecilla. Va ser l'última vegada que la futbolista va poder disputar un partit de futbol, amb la selecció espanyola a la Shebelieves Cup, contra Anglaterra. Torrecilla va sortir a la segona part, i en els minuts que va jugar va sentir fortes molèsties al cap. 

Dies després d'aquell partit va decidir sortir a córrer, però no va poder perquè es marejava. Finalment, la jugadora mallorquina va fer-se unes proves mèdiques que li van detectar el tumor cerebral.

Començava llavors un procés de recuperació que ha durat pràcticament dos anys. En concret, 683 dies han estat els que Torrecilla s'ha mantingut apartada dels terrenys de joc. Aquest diumenge s'ha tornat a sentir futbolista professional, en la final de la Supercopa d'Espanya.

De fet, l'exblaugrana ha estat una de les grans protagonistes de l'enfrontament. Així ho han demostrat les seves excompanyes d'equip, que han decidit mantejar-la abans de celebrar el títol que tot just acabaven de guanyar.

A la roda de premsa posterior a la final, Virginia Torrecilla ha expressat les dificultats que ha hagut de passar per tornar als terrenys de joc i ha agraït a les jugadores del Barça el seu gest.

"Un dia em van dir que no tornaria a jugar al futbol professional i després de gairebé dos anys soc aquí. És molt satisfactori després de tant de temps. Al final em quedo amb les persones, que no tenen res a veure ni amb l'escut ni amb els colors. Ho hem vist avui, quan després de perdre contra el Barça, el primer que han fet ha estat mantejar-me abans de celebrar la seva victòria."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut