La caiguda de Marc Márquez
La caiguda de Marc Márquez
MotoGP

Vint-i-sisena caiguda de la temporada de Marc Márquez

El de Cervera es juga revalidar el títol de campió del món aquest diumenge al Gran Premi de la Comunitat Valenciana

Actualitzat

Marc Márquez (Honda) ha caigut, tot i que sense danys físics, al final de la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que es disputarà diumenge al circuit de Xest. El de Cervera, que ha patit la seva vint-i-sisena caiguda de la temporada, ha liderat el cronòmetre durant mitja sessió, però quan ha volgut forçar els límits ha anat per terra. Els germans Espargaró, Pol (KTM) i Aleix (Aprilia), i l'italià Andrea Iannone (Suzuki), també han caigut.

El millor temps d'aquest primer dia d'activitat al circuit de Xest ha estat pel mallorquí Jorge Lorenzo (Ducati Desmosedici), seguit pel català Dani Pedrosa (Repsol Honda) i l'italià Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici). Márquez ha acabat sisè, Pol Espargaró desè, Maverick Viñales (Yamaha) dotzè, Aleix Espargaró tretzè, Àlex Rins (Suzuki) setzè i Tito Rabat (Honda) dinovè

El portuguès Miguel Oliveira (KTM), que ja havia dominat la primera sessió dels lliures de Moto2, ha superat en els últims segons de la segona el registre de l'italià Francesco Bagnaia (Kalex). El sud-africà Brad Binder (KTM), tercer, ha repetit posició a les dues tandes de treball. Alex Màrquez (Kalex) ha tancat el dia en el cinquè lloc de la classificació provisional. Ricard Cardús (Kalex) ha acabat novè, Xavier Vierge (Mistral 610) desè, Isaac Viñales (Kalex) dotzè, Axel Pons (Kalex) setzè i Edgar Pons (Kalex) vint-i-setè.  

A Moto3, Jorge Martín (Honda) ha tancat la segona sessió d'entrenaments al capdavant de la classificació provisional, superant els registres d'Aarón Canet (Honda) i del més ràpid de la sessió anterior, Marcos Ramírez (KTM). Joan Mir (Honda), amb la moto reparada després de la caiguda als primers entrenaments, ha acabat cinquè darrere de Juanfran Guevara (KTM).

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut