Vinícius Jr. ha donat negatiu en el segon test del coronavirus
FUTBOL

El Madrid rep l'Alabès amb l'intenció de donar un nou pas cap el títol

A les deu del vespre els de Zidane tenen davant un rival assequible però que no té la permanència assegurada

Sebas GuimActualitzat

El Madrid vol seguir remant per sentenciar la Lliga com més aviat millor. Des de la represa del campionat, els blancs compten els partits amb victòries i són a només tres triomfs de proclamar-se campions. Aquest divendres s'enfronten amb un Alabès que lluita per evitar el descens i que ho fa amb un nou tècnic, López Muñiz. El tècnic asturià s'estrenarà contra el líder, després de la destitució d'Asier Garitano.

Sergio Ramos, decisiu en aquest últim tram de la temporada, es perdrà el partit per acumulació d'amonestacions, com també un altre titular indiscutible com Dani Carvajal. Marcelo, que no s'ha entrenat amb el grup, per unes molèsties, també quedarà fora de la convocatòria.

Vinícius dona negatiu i podrà jugar contra l'Alabès

L'absència de Vinícius Jr. en el darrer entrenament havia aixecat molta polseguera. Es desconeixia que el brasiler estigués lesionat. Però ha estat Zidane, en la roda de premsa prèvia del partit contra l'Alabès, qui ha explicat que no ha superat el test de la Covid-19 que es fan tots els futbolistes el dia abans dels partits. La prova ha generat un resultat erroni, que li ha impedit entrenar-se amb els seus companys. Segons marca el protocol de la Lliga, Vinícius ha repetit el test i ha donat negatiu. 

Zidane confiava poder comptar amb l'extrem brasiler per al partit d'aquest divendres a l'Alfredo Di Stéfano:

"La prova ha sortit malament i l'haurem de tornar a fer. No ha donat positiu, però, de vegades, hi ha errors. Tant de bo que no sigui res i pugui jugar contra l'Alabès."

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut