BARÇA

Vinícius encén l'afició culer: pluja de gots i insults

El jugador del Madrid, etiquetat com a persona no grata al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

Vinícius Jr. sempre ha despertat un gran interès en l'afició del Barça. La temporada de la seva arribada va aconseguir ser objecte de burla en molts casos per la seva falta de punteria de cara al gol. Tot i demostrar ser un jugador desbordant i elèctric, el brasiler no era determinant pels seus errors davant del porter. Vini ha anat progressant com a jugador una temporada i una altra. En la seva 4a temporada al club blanc, es podria afirmar que l'aspecte que més ha millorat des que hi va arribar ha sigut la definició. Això ha provocat un canvi en el sentiment cap als culers que ha passat a ser més aviat de pànic o odi.

Aquest diumenge passat, l'extrem del Reial Madrid va començar de titular el clàssic al Camp Nou. Durant la primera part va tenir un protagonisme excessiu per la banda esquerra de l'atac que Mingueza va haver de patir. La seva hiperactivitat fusionada amb el somriure murri van ser la pólvora necessària per encendre la metxa curta dels espectadors del Camp Nou. Quan tocava la pilota era el jugador més escridassat i xiulat, sobretot després d'una picabaralla amb Jordi Alba on l'ex del Flamengo es va deixar caure a l'àrea.

 

 

 

En el gol d'Alaba es va viure aquesta escena.

 

 

El moment crític de la relació Camp Nou-Vinícius Jr. va arribar al minut 87 quan va ser substituït per Asensio. Vini va decidir abandonar el terreny de joc per la banda contrària a les banquetes i es va regalar una "volta d'honor" al Camp Nou. La seva tornada fins a la banqueta va ser llarga i sonora. Quan passava per darrere de la porteria, el jugador va veure com des de la graderia li llençaven boles de paper i gots de plàstic. Afortunadament, cap incident greu ni cap objecte sòlid.

 

Vinícius va respondre de la manera que més mal fa, amb un somriure i amb gestos de celebració cap a l'afició blaugrana. A punt d'asseure's a la banqueta, el carioca es va encarregar que tothom que l'estava increpant recordés el resultat assenyalant el marcador del Camp Nou.

 

La victòria deixa un Reial Madrid reforçat de cara a La Lliga i un Vinícius engrandit per la seva actuació personal

Anar al contingut