Motociclisme

Viñales s'imposa amb autoritat al GP de Qatar i és el primer líder del Mundial de Moto3

Maverick Viñales s'ha imposat amb autoritat a la cursa de Moto3 del Gran Premi de Qatar i ha demostrat que és un ferm candidat al títol mundial aquesta temporada. El pilot català s'ha refet d'una mala sortida i ha guanyat sense oposició, davant de l'italià Romano Fenati i de l'alemany Sandro Cortese, que han completat el primer podi de l'any. El mallorquí Luis Salom finalment ha estat quart i el català Àlex Rins, en el seu debut en el Mundial, ha acabat en una meritòria desena posició.
Maverick Viñales ha fet tota una declaració d'intencions al Gran Premi de Qatar de Moto3. En la primera prova del Mundial de motociclisme, el català s'ha refet d'una mala sortida i ha perdut la segona posició inicial i només començar s'ha vist cinquè.

Sense precipitar-se, el de Roses ha anat remuntant i a la setena volta ja ha passat a liderar la cursa. A partir d'aquí s'ha limitat a controlar Romano Fenati, que ha estat l'únic que l'ha pogut seguir. Però a cinc voltes del final, Viñales s'ha desfet de la resistència del jove pilot italià per guanyar amb gran autoritat la cursa al circuit de Losail.

Darrere de Fenati, que ha estat segon en el seu debut mundialista, ha entrat l'alemany Sandro Cortese, i el mallorquí Luis Salom ha acabat quart després d'una gran cursa. També ha fet un bon debut en la cilindrada petita el català Àlex Rins, que ha acabat en una meritòria desena posició.