ACB

Villacampa dóna per acabada l'etapa de Ricky Rubio al DKV Joventut

Continua la guerra oberta entre el DKV Joventut i Ricky Rubio. El president de la Penya, Jordi Villacampa, ha emès un comunicat on assumeix que l'etapa de Ricky al club verd-i-negre s'ha acabat. Villacampa ha dit que el jugador ha ferit massa sensibilitats i la massa social s'ha sentit traïda. Villacampa entén que les últimes declaracions de Ricky Rubio assegurant que de moment es queda a la Penya formen part d'una estratègia per tancar una negociació amb un altre club. Mentrestant, el jugador, aliè a tota la polèmica, està concentrat a San Fernando, Cadis, amb la selecció espanyola per preparar l'Europeu de Polònia.

Actualitzat
Nou episodi en el conflicte entre Ricky Rubio i el Joventut de Badalona. El president de la Penya, Jordi Villacampa, ha donat per acabada l'etapa de Ricky Rubio a la Penya i ha criticat la posició del jugador del Masnou. En un comunicat oficial, Villacampa diu que, desgraciadament, d'una manera aliena a la voluntat del club, s'han ferit massa sensibilitats, i els socis i simpatitzants del Joventut han vist traïdes les esperances de poder seguir gaudint de la qualitat de Ricky Rubio.

El jugador, que està concentrat a San Fernando, Casdis, amb la selecció espanyola per preparar l'Europeu de Polònia, ha reconegut que vol jugar a Catalunya i que el Regal Barça millorarà l'oferta per Ricky, després que el DKV Joventut la va refusar dijous. Fins ara, els blaugranes estaven disposats a pagar pel jugador poc més de 2 milions d'euros, quan la seva clàusula és de 5,7.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut