Barça

Villa pressionarà quan acabi la Copa Confederacions perquè el València accepti l'oferta del Barça

El València el considera intransferible, però sembla evident que David Villa canviarà d'aires la temporada vinent. I al Barça estan convençuts que ho farà per jugar al Camp Nou, però ara toca esperar. El davanter asturià és a Sud-àfrica jugant la Copa Confederacions, però quan torni confien que ell mateix pressionarà el València perquè li rebaixi la clàusula de rescissió. A Sud-àfrica surt a gol per partit. Mentalment, té molt de mèrit. El seu club el pressiona perquè fitxi pel que més paga, el Chelsea. Els mitjans de Madrid, majoria en la Copa Confederacions, l'atabalen dia sí, dia també, perquè fitxi pels "neogalàctics". Ni Chelsea ni Madrid. Ell ha triat el Barça.

Actualitzat
El fet que Jorge Valdano, director esportiu del Reial Madrid, hagi admès públicament que es retiren de la cursa per Villa, dóna a entendre que a l'entitat blanca ja coneixen la decisió del jugador i han d'anar a buscar un davanter a una altra banda. No trigaran a sortir noms.

Pel que fa al Barça, l'oferta que presentarà al València per convèncer-lo rondarà els 40 milions d'euros i pot incloure algun jugador cedit. El que està clar, però, és que tota l'operació no s'engegarà fins que acabi la participació de Villa a la Copa Confederacions, i que la pressió del jugador serà bàsica perquè el club valencianista acabi acceptant l'oferiment blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut