Barça

Villa llueix per primera vegada els colors blaugrana en la seva presentació oficial com a nou jugador del Barça

La Sala París del Camp Nou ha acollit aquest divendres la presentació oficial de David Villa com a nou jugador del Barça. En una roda de premsa multitudinària, Villa s'ha mostrat orgullós pel seu fitxatge pel club blaugrana, un pas molt important en la seva carrera esportiva, i ha assegurat que es deixarà la vida pel seu nou equip. A continuació, el Camp Nou ha obert les portes, on més de 15.000 aficionats esperaven per veure Villa lluint la samarreta blaugrana per primera vegada. Ha estat la culminació d'un dia molt intens per al davanter asturià, que de bon matí, a quarts de vuit, ha passat la revisió mèdica prèvia a la firma del seu contracte per quatre temporades amb el Barça més d'una opcional i una clàusula de 200 milions d'euros.

Actualitzat
"És un honor, un orgull i un pas molt important en la meva carrera ser aquí. Agraeixo a la meva família i al València l'oportunitat que m'han donat de poder fitxar pel millor club del món. Estic una mica nerviós pero em deixaré la vida per aquest club i espero que tots els culers estiguin contents amb el meu rendiment". Aquestes han estat les primeres paraules de David Villa com a nou jugador del Barça en la seva presentació oficial a la Sala París del Camp Nou.

Aclaparat per la gran expectació mediàtica que ha provocat el seu fitxatge pel Barça, Villa, acompanyat per Txiki Begiristain i Joan Laporta, ha agraït l'interès mostrat pel club blaugrana i ha lluït per primera vegada la samarreta amb el dorsal número 7 que portarà durant les quatre temporades vinents.

Villa ha reconegut que la seva adaptació al Barça serà molt ràpida per la presència de molts jugadors que han coincidit amb ell a la selecció espanyola i ha promès treball i esforç, tot i que no ha volgut marcar-se una xifra de gols.

Cronologia d'un dia intens

El Barcelona fitxa un davanter amb crit de guerra incorporat: l'"Illa, illa, illa, Villa maravilla" se sent des de dijous a primera hora de la tarda a can Barça. El Guaje, que vol dir jovenet, com correspon, va complir amb la protocol·lària sessió fotogràfica amb l'escut blaugrana, i va tenir el primer contacte amb l'afició. Acabat d'arribar, encara no tenia gaire clar si el seu club era el València o ja el Barcelona.

A primera hora d'aquest divendres, a quarts de set del matí, un altre tràmit: la revisió mèdica prèvia a la firma del contracte. Abans de les anàlisis, però, encara més seguidors, en aquest cas seguidores, que volien tenir una foto amb el nou davanter blaugrana. I de l'hospital, als serveis mèdics del Camp Nou, per fer, entre d'altres, la prova d'esforç. I un cop assegurat que està en perfectes condicions físiques, a quarts d'una i abans de la presentació oficial la firma del contracte amb el president Joan Laporta. Ara sí, David Villa ja és jugador blaugrana.

Puyol celebra l'arribada de Villa

Des que es va fer oficial el fitxatge de Villa, el vestidor del Barça s'ha afanyat a donar la benvinguda a l'asturià. Primer va ser Xavi, després Iniesta i aquest divendres ha estat el capità Carles Puyol qui ha celebrat l'arribada del davanter. El defensa blaugrana coneix perfectament Villa, amb qui ha coincidit moltes vegades a la selecció espanyola. De fet, es retrobaran dilluns per anar a Sud-àfrica.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut