Barça

Villa està motivat per marcar al clàssic després que Mourinho posés en dubte el seu instint golejador

Només queda un dia perquè arribi el gran clàssic de la Lliga espanyola. Tant el Barça com el Madrid han fet festa aquest matí i serà a la tarda quan Guardiola i Mourinho facin les seves compareixences públiques abans del partit, unes declaracions que podran seguir en directe al 33, a l'Esport 3 i a elsesports.cat. En el duel de dilluns hi haurà molts noms propis. Un, però, estarà especialment motivat, David Villa, sobretot perquè Mourinho va posar en dubte el seu instint golejador.

Actualitzat
David Villa vol tornar al Camp Nou l'afecte que l'afició culer li ha demostrat marcant el seu primer gol contra el Madrid amb la samarreta blaugrana. Pel davanter asturià, batre la porteria madridista no és cap novetat. El primer cop que ho va fer va ser quan era jugador del Saragossa. I no en un partit qualsevol: a la final de Copa del Rei de l'any 2004 i que van guanyar els aragonesos. També en partit de Lliga i jugant pel Saragossa va marcar al Bernabéu. En total, David Villa ha fet cinc gols al Madrid en partit de Lliga.

Fins ara li ha fet gols amb totes les samarretes que ha lluït a Primera Divisió. També, amb la del València ha viscut què significa batre Casillas. La temporada 2007-2008 per partida doble, en la victòria dels xes al Bernabéu. Ara li toca fer-ho amb el seu tercer equip, el Barça, i encara més motivat pel menyspreu de Mourinho respecte a la seva capacitat golejadora. Si fa realitat el seu desig sortirà ovacionat i repetirà el mateix èxit que anteriors davanters centres culers, que també van viure una jornada de glòria contra els blancs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut