Lliga Europa

Victòries del Sevilla, el Vila-real i l'Atlètic de Madrid, i derrota del Getafe en la tercera jornada

Gairebé fan ple els representants de la Lliga espanyola a la tercera jornada de la Lliga Europa. L'Atlètic de Madrid, amb gols de Godín, Agüero i Diego Costa, ha recuperat bona part de les seves opcions al grup B en guanyar el Rosenborg per 3-0. Al grup D, triomf també per al Vila-real, que s'ha desfet del PAOK per 1-0 amb una diana de Marco Rubén. Al grup H, derrota del Getafe al camp de l'Stuttgart per 1-0. Marica ha fet el gol dels alemanys en un mal partit dels de Míchel. I victòria per la mínima, per 0-1, del Sevilla al camp del Karpaty Lviv, la ventafocs del grup J. Kanouté ha fet l'únic gol dels andalusos contra el conjunt ucraïnès.

El Sevilla ha guanyat al camp del Karpati Lviv amb un gol de Kanouté a la sortida d'un córner. Un partit que l'equip de Manzano ha dominat amb comoditat, potser perquè el rival els recordava el seu gran enemic, el Betis.

En canvi, el Getafe ha perdut al Mercedes Benz Arena contra l'Stuttgart. L'únic gol del partit ha estat obra de Marica, en aprofitar una bona passada de Cacau. Però els madrilenys haurien acabat golejats si no hagués estat per la bona actuació del porter Ustari.

Per la seva banda, l'Atlètic de Madrid ha golejat el Rosenborg al Calderón. Godín, en anticipar-se a la defensa noruega, ha marcat el primer. A la segona part, l'entrada del "Kun" Agüero per Forlán ha estat decisiva. L'argentí ha entrat en el minut 65 i en el 67 ha fet el dos a zero, després d'una passada de Reyes. La sentència l'ha posada Diego Costa en completar una combinació també amb el "Kun" Agüero.

I el Vila-real, per últim, s'ha imposat al PAOK de Salònica gràcies a un solitari gol de Marco Rubén en el minut 37 de la primera meitat.