Ricky Rubio intenta anotar enfront de l'oposició d'un altre exblaugrana, Tomas Satoransky (Reuters)
Bàsquet

Victòries de Utah Jazz i Toronto Raptors, amb bones actuacions de Ricky Rubio i Marc Gasol

Els Utah Jazz s'imposen a Washington amb 8 punts i 10 assistències de Ricky Rubio, mentre que els Raptors apallissen els Knicks amb 12 punts i 11 rebots de Marc Gasol

Actualitzat

Els Utah Jazz continuen continuen sumant per classificar-se per al play-off de l'NBA i aquesta nit han obtingut la quarantena victòria de la temporada, en superar els Washington Wizards (96-116). Ricky Rubio ha dirigit l'equip de Salt Lake City, amb 8 punts i 10 assistències, en un partit en què, amb el resultat sentenciat, s'ha estalviat de jugar l'últim quart.

Els Jazz ara són setens a la Conferència Oest i obren escletxa respecte a la novena posició, ocupada ara pels Sacramento Kings, que és la primera que no dona dret a les eliminatòries. La seva competència per millorar posicions, però, topa amb uns San Antonio Spurs en ratxa, que han sumat el novè triomf consecutiu davant els Golden State Warriors (111-105) i ja són cinquens. Els Denver Nuggets han aprofitat l'ensopegada dels Warriors per atrapar-los a la classificació, després de guanyar els Boston Celtics (105-116), i de pas per segellar el seu bitllet per al play-off.

Marc Gasol, dobles figures  

Els Toronto Raptors ja fa temps que estan classificats i van dosificant els efectius. Aquesta jornada, aprofitant que rebien uns dèbils New York Knicks (128-92), han donat descans a la seva màxima estrella, Kawhi Leonard, sense ressentir-se'n. Marc Gasol ha tingut un paper dominador a la pintura, com ho demostren els seus 12 punts i 11 rebots, en un matx on fins a 8 jugadors dels Raptors han superat els 10 punts.  

Dirk Nowitzki, sisè màxim anotador

La nit ha estat històrica per a Dirk Nowitzki, que, amb els 8 punts que ha anotat en la derrota dels Dallas Mavericks davant els New Orleans Pelicans (125-129), s'ha convertit en el sisè màxim anotador històric de l'NBA. L'alemany, que juga la seva vintena temporada a la competició, ja suma 31.424 punts i supera a la llista d'anotadors tota una llegenda com és Wilt Chamberlain (31.419). Nowitzki, que probablement està jugant la seva última temporada, només el superen Karem Abdul-Jabbar, Karl Malone, Kobe Bryant, LeBron James i Michael Jordan. El seu company Luka Doncic ha completat un triple doble: 29 punts, 13 rebots i 10 assistències.

Resultats de la jornada:

Portland Trail Blazers - Indiana Pacers, 106 - 98

Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans, 125 - 129 a.p.

Boston Celtics - Denver Nuggets, 105 - 114

Toronto Raptors - New York Knicks, 128 - 92

Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons, 126 - 119

Washington Wizards - Utah Jazz, 95 - 116

Phoenix Suns - Chicago Bulls, 101 - 116

Oklahoma City Thunder - Miami Heat, 107 - 116

San Antonio Spurs - Golden State Warriors, 111 – 105

ARXIVAT A:
NBAMarc Gasol
Anar al contingut