Jugadors del Reus celebrant un gol en una imatge d'arxiu
Hoquei patins

Victòries a domicili del Noia i del Reus, que s'assegura el pas als quarts de final de la Lliga Europea

El Noia s'imposa al Biasca suís (3-5) i el Reus es desfà del Quévert francès (1-3) en la penúltima jornada de la fase regular

Actualitzat

Jornada positiva per a l'hoquei català en la Lliga Europea d'hoquei patins, amb dues victòries a domicili. Va obrir foc el Noia Freixenet, que es va imposar a la pista del Biasca suís (3-5) amb gols d'Aleix Esteller (2), Pol Manrubia i Sergi Llorca (2). L'equip penedesenc va portar la iniciativa al marcador en tot moment i ara ho té tot a favor per obtenir la classificació en l'última jornada contra el Monza a casa.

El Miró Reus Deportiu, de la seva banda, ja té el pas als quarts garantit després d'imposar-se a la pista del Dinan Quévert (1-3). Àlex Rodríguez va avançar els roig-i-negres, però el Quévert va empatar abans del descans. A la represa, els gols de Romà Bancells i Marc Julià van valer un triomf molt important. Ara, el Reus rebrà en la jornada final l'Amatori Lodi amb el primer lloc de grup en joc. Però no s'hi val a refiar-se dels italians, que han golejat l'Sporting de Lisboa (5-1), vigent campió d'Europa.

El Voltregà supera el Caldes

A l'Europe Cup, el duel català va caure del cantó de l'Stern Motor Voltregà, que va superar per la mínima el Caldes Recam Laser (3-2). Mentrestant, l'Igualada Rigat va tornar buit de la pista del Barcelos (6-4).  

   

Anar al contingut