Vettel s'imposa a Singapur (EFE)
Fórmula 1

Victòria polèmica de Vettel a Singapur; l'alemany torna a guanyar una cursa un any després

El tetracampió mundial alemany, que no guanyava des de Bèlgica 2018, s'ha beneficiat d'haver canviat abans els seus pneumàtics a la volta 20, això ha fet que quedés al davant del seu company

Actualitzat

El pilot alemany Sebastian Vettel (Ferrari) s'ha imposat en el Gran Premi de Singapur per tornar a assaborir una victòria un any després del seu últim triomf. El pilot de Ferrari s'ha vist beneficiat per una estratègia polèmica de la seva escuderia que l'ha situat davant del seu company, el monegasc Charles Leclerc, segon.

El tetracampió mundial alemany, que no guanyava des de Bèlgica 2018, s'ha beneficiat d'haver canviat abans els seus pneumàtics a la volta 20; això ha fet que quedés per davant del seu company, que anava per davant seu després de la "pole position" dissabte. Leclerc ha mostrat obertament per la ràdio la seva estupefacció davant l'estratègia de la seva escuderia.

L'holandès Max Verstappen (Red Bull) ha completat el podi, i el líder del mundial, el britànic Lewis Hamilton (Mercedes) ha estat quart, en una cursa molt accidentada amb tres sortides del cotxe de seguretat.

El finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), el tailandès Alexander Albon (Red Bull), el britànic Lando Norris (McLaren), el francès Pierre Gasly (Toro Rosso), l'alemany Nico Hülkenberg (Renaut) i l'italià Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) han completat la zona de punts, a la qual no va poder accedir Carlos Sainz (McLaren), dotzè després de tenir una punxada a la primera volta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut