El Barça Lassa ha aconseguit una gran victòria davant el Peníscola (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

Victòria plàcida del Barça Lassa per accedir als quarts de final de la Copa (1-5)

Els blaugrana han superat el Peníscola en un partit que han dominat de principi a fi

El Barça Lassa ha superat el Peníscola a domicili en un gran partit dels d'Andreu Plaza que els permet seguir avançant a la Copa (1-5).

El duel s'ha posat de cara ben aviat per als blaugrana quan Dyego ha inaugurat el marcador en el minut 3 de joc i, només dos minuts després, Sergio Lozano ha fet el segon.

Els catalans es trobaven molt còmodes sobre el parquet i han tornat ha aparèixer els mateixos protagonistes abans del descans. Dyego, en el 19', i Lozano, en l'últim sospir, han posat el 0-4 amb el qual s'ha marxat als vestidors.

La segona meitat s'ha iniciat amb un remat d'Adolfo al travesser. Aicardo ha fet el cinquè al minut 25 i el Peníscola, quan faltaven cinc minuts per al final del duel, ha retallat diferències en un marcador que ja no s'ha mogut més.

Amb aquesta victòria, els blaugrana es classifiquen per als quarts de final de la Copa del Rei.