James Harden pensa la jugada davant Ricky Rubio (Reuters)
Bàsquet

Victòria per als Milwaukee Bucks i derrota per als Utah Jazz en la primera jornada del play-off

Els Bucks no han donat opció als Pistons (121-86) sense el lesionat Pau Gasol, mentre els Jazz de Ricky Rubio han caigut sense pal·liatius a Houston (122-90)

Actualitzat
Els Milwaukee Bucks s'han imposat als Detroit Pistons (121-86) en la primera jornada de la primera ronda del play-off per al títol de l'NBA. L' equip de Milwaukee, el millor en la fase regular, ha començat les eliminatòries amb una exhibició sobretot gràcies a Giannis Antetokounmpo, autor de 24 punts i 17 rebots, tot i que fins a sis companys seus han anotat 10 punts o més, i han evidenciat la gran superioritat dels Bucks.  Pau Gasol, encara lesionat, no ha jugat aquest partit.
 
Els Utah Jazz, de la seva banda, han començat perdent amb claredat (122-90) a la pista dels Houstin Rockets. James Harden, 20 punts, 12 assistències i 8 rebots, ha estat l'artífex del triomf dels Rockets. Ricky Rubio ha reaparegut a les files dels Jazz amb 15 punts i 6 assistències en un duel sense opcions per als seus.

En els altres partits de la jornada també han guanyat els de casa: els Portland Trail Blazers s'han imposat als Oklahoma City Thunder (104-99) i els Boston Celtics han superat els Indiana Pacers (84-74) per posar l'1-0 en el marcador d'unes eliminatòries que es disputen al millor de set partits.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut