Tenis Taula

Victòria molt treballada de l'ASISA Borges sobre l'Arteal Santiago (4-1)

Han estat més de tres hores de tenis taula d'altíssim nivell. I de gran emoció, tot i l'ampli resultat final. Quatre dels cinc partits s'han decidit al límit dels cinc jocs

Enric Vilalta LópezActualitzat

Quatre victòries en quatre jornades. L'ASISA Borges Vall es manté líder invicte del grup 2 de la Superdivisió estatal, després de derrotar l'Arteal Santiago per 4 victòries a 1. Però cal no refiar-se del resultat, perquè cada punt ha exigit al màxim als jugadors del Borges. La prova del que ha costat la victòria és que quatre dels cinc partits s'han hagut de decidir en el cinquè joc de desempat.

El suec Viktor Brodd i el vilanoví Marc Duran, amb dos triomfs cadascun, han certificat l'èxit del conjunt entrenat per Josep Lluís Andrade. Només el jove Joan Masip, de 21 anys, ha cedit el seu punt davant del brasiler de l'Arteal Humberto Manhani.

El partit s'ha disputat al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques, amb presència d'un reduït nombre d'espectadors que han gaudit de l'espectacle durant les tres hores llargues que ha durat el matx.

El Borges TT, actual subcampió de lliga d'una temporada que va quedar escapçada per la pandèmia, té com a objectiu clar tornar a guanyar el títol de lliga de Superdivisió, un guardó que només ha aconseguit una vegada en els 31 anys d'història del club, la temporada 2010-11.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut