Un dels 7 gols que ha fet Dika Mem al Torrelavega
Handbol

Victòria fàcil del Barça sobre el Torrelavega a la Lliga Asobal (41-28)

L'equip blaugrana ha golejat el rival en un partit que estava ajornat i que correspon a la 6a jornada. És la 13a victòria del Barça en 13 partits

Redacció EsportsActualitzat

Un passeig. Com acostumen a ser els partits del Barça a la Lliga ASOBAL. Avui li ha tocat al Torrelavega. L'equip cantàbric amb prou feines ha pogut evitar una pallissa més gran. El Barça té tres partits aquesta setmana i Carlos Ortega ha donat minuts a jugadors que no en tenen tants habitualment. Però la superioritat local és tan gran que no s'ha notat gens ni mica. Només en la part final de la primera part, el Torrelavega ha aconseguit acostar-se a 3 gols de diferència. Al descans, 17 a 14. En la segona part, la superioritat blaugrana ha estat manifesta. A 15 minuts del final, tot estava absolutament dat i beneït, amb un +10 (31-21) que ha quedat finalment en un inapel·lable 41 a 28. Dika Mem i Aleix Gómez, amb 7 i 6 gols respectivament, han estat els màxims golejadors blaugranes. El Barça és el líder amb tots els partits que ha jugat -13- guanyats.