Lliga Europa

Victòria del València i el Vila-real passa ronda a la Lliga Europa

Cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga Europa. El Vila-real va guanyar per 0-2 al camp del Levski de Sofia, amb dianes de Rossi i Senna, i s'ha classificat per als setzens de final de la competició. Els groguets acabaran segons del grup G, per darrere del Salzburg. En el grup B, el València es va desfer del Lilla per 3-1, amb doblet de Joaquín i gol de Mata, però haurà d'esperar a l'última jornada per segellar la seva classificació. Avui, l'Athletic Club tanca la participació dels equips de la Lliga espanyola visitant l'Àustria de Viena.

Levski Sofia, 0 - Vila-Real, 2

El Vila-real ja és matemàticament als setzens de final després de guanyar el Levski de Sofia. Rossi va obrir el marcador, 10 minuts abans del descans, i Marcos Senna va fer el definitiu 0-2 en la segona meitat. El resultat, combinat amb la derrota de la Lazio al camp del Salzburg, deixa el Vila-real segon del grup G.

València, 3 - Lilla, 1

El València ja és líder del seu grup, tot i que encara no té la classificació assegurada. Els d'Unai Emery, però, continuen depenent d'ells mateixos. Ahir van complir i es van imposar al Lilla a Mestalla. Joaquín va fer el primer gol en el minut 3 de partit i també va ser l'autor del 2-0, mitja hora més tard. A la segona meitat, Mata va sentenciar amb una gran jugada individual en què va creuar gairebé mig camp. Tot i això, els francesos encara van tenir temps de fer el gol de l'honor, obra de Mavuba, just abans del xiulet final.