(@FCBhoquei)
Lliga Europea d'hoquei sobre patins

Victòria del Reus a la pista de l'Sporting (2-3) i empat del Barça contra el Benfica (5-5)

El Noia Freixenet ha remuntat fins al 2 a 2 a pista del Porto, però ha acabat perdent el liderat del grup (4-2)

Imma PedemonteActualitzat

El Barça no ha pogut imposar-se, al Palau, al líder de la lliga portuguesa, el Benfica. I això que ha dominat pràcticament durant tot el partit. Al descans anaven 3 a 1, amb dos gols d'Helder Nunes, un de Jordi Adroher, de penal, i un altre de Pablo Álvarez. Lucas Ordoñez, exblaugrana ara al Benfica, ha retallat, però el Barça ha seguit manant. Nil Roca, amb una sola ma, i Pau Bargalló, de falta directa, han col.locat el 5 a 2, però el Benfica encara ha tingut energia per empatar gràcies a dos gols de Jordi Adroher, un de falta directa, i un altre, en l'últim minut, de Carlos Nicolia.

Qui ha tret petroli de la visita a Lisboa és el Reus Deportiu. 2 a 3 a la pista de l'Sporting després d'haver anat dominant per 0 a 3. Els de Jordi García han jugat amb autoritat, i després de 17 minuts, els gols de Carballeira, Joan Salvat i Alex Rodriguez els atorgaven el domini i la tranquilitat. Romero ha estat qui ha retallat distància, primer amb un gol de falta directa per blava a Salvat, i després culminant aquesta jugada.  Ballart ha aturat en l'últim moment, un llençament de falta que podia haver significat l'empat.

En canvi el Noia Freixenet, sense Xus Fernández ni Jordi Ferrer, no ha pogut repetir la gesta contra el Porto i ha perdut per 4 a 2. Els de Guillem Cabestany dominaven fins el minut 15 del segon temps, amb dos grans gols de Giulio Cocco i Daniel Oliveira, Poka. Però la remuntada que han fet en quatre minuts Pol Manrubia i Sergi Aragonés, de falta directa, no l'han pogut mantenir fins al final. Rafa Costa i Gonçalo Alves, de penal, han consumat la victòria portuguesa i els han pres el liderat del grup B.