Rafa Martínez en una acció del partit (EFE)

Victòria del Baxi davant del Saragossa per seguir en la lluita pel play-off (92-82)

Els de Pedro Martínez han necessitat treballar de valent per poder superar un rival directe a la classificació

redactor Esport3Actualitzat

El Nou Congost ha tornat a viure un gran partit del Baxi Manresa. Els manresans han tirat d'ofici per superar el Casademont Saragossa (90-82), que no ha donat l'esquena al partit en cap moment. El triomf permet al Baxi seguir en la lluita per aconseguir la vuitena posició de la lliga, l'última que dona plaça per disputar el play-off.

El partit ha començat igualat, amb intercanvis de cistelles al primer quart, en el qual ha agafat un avantatge de 6 punts el conjunt visitant. Una gran versió del Baxi al segon quart, sobretot en defensa, ha deixat enrere el Saragossa, que han estat més de sis minuts sense anotar. Els de Pedro Martínez han aprofitat la situació per donar la volta al marcador amb un parcial d'11-0. Al descans, 36-30.

A la represa, els del Bages han mantingut el mateix ritme de joc, i han ampliat la diferència fins als 13 punts. Però el Saragossa ha reaccionat i el darrer quart ha tornat a ser molt igualat. Frenkie Ferrari i Makai Mason, amb 17 i 19 punts respectivament, han ajudat el Baxi a obtenir la victòria final.