El Barça Lassa ha estat l'únic equip que ha aconseguit la victòria en la Lliga Europea (@FCBhoquei)
Hoquei

Victòria del Barça Lassa i derrotes del Reus i el Noia a la Lliga Europea

L'equip blaugrana ha superat el Dinan Quevert, el Reus ha caigut davant del Porto i el Noia ha perdut a Monza

El Barça Lassa ha estat l'únic equip català que ha aconseguit la victòria en la segona jornada de la Lliga Europea.

Els homes d'Edu Castro han sumat la victòria a domicili davant el Dinan Quevert per 2 gols a 6. Ignacio Alabart ha avançat els blaugrana en el minut 8 de partit i, tot i que Pablo González ha empatat a 1 pels locals, Joao Rodrigues ha avançat de nou els catalans amb dos gols abans del descans.

En la represa, el Dinan Quevert ha marcat el 2 a 3 per mitjà de Toni Seró, però Pablo Álvarez, Pau Bargalló i de nou Joao Rodrigues han sentenciat un partit que el Barça Lassa ha dominat en tot moment.

Derrota del Reus davant del Porto

Per la seva banda, el Reus Deportiu ha caigut a casa davant del Porto per 2 gols a 4. Rafa ha marcat el primer per als visitants i Joan Salvat, amb un gol al minut 23, i Marc Julià, ja en la segona meitat, han capgirat el partit.

Quan tot semblava indicar que el Reus podria treure bon resultat davant l'equip portuguès, Giulio Coco ha aconseguit dos gols que han permès el Porto tornar-se a avançar i Poka ha marcat el 2 a 4 definitiu.

El Noia cau contra el Monza a domicili

El Noia Freixenet no ha pogut fer res davant un Monza que s'ha mostrat superior i ha acabat guanyant per 4 gols a 0. Davide Nadini ha avançat els locals, Zucchetti ha marcat el segon en la segona meitat i Julián Martínez, amb dos gols, ha sentenciat el partit.