Raúl Fernández ha anat per terra quan optava a la victòria
Raúl Fernández ha anat per terra quan optava a la victòria
Motociclisme

Victòria de Lowes en Moto2 i greu errada de Raúl Fernández

El pilot madrileny ha caigut tot sol quan anava camí de la quarta victòria consecutiva

Esport3 Actualitzat

Sam Lowes ha aconseguit avui la tercera victòria de la temporada al Gran Premi de l'Emília-Romanya. D'aquesta forma el pilot de Lincoln es retroba amb la victòria després de les dues victòries que va aconseguir als dos Grans Premis que van obrir el curs a Qatar.

Però avui la notícia no ha sigut la victòria del britànic, sinó la greu errada de Raúl Fernández quan faltaven onze voltes. El madrileny s'està jugant el Mundial amb el seu company d'equip, Remy Gardner, i malgrat que començava la cursa nou punts al darrere, tot feia pensar que avui era el dia que capgiraria el campionat.

Malgrat arrencar novè, el rookie madrileny semblava anar directe cap a la quarta victòria consecutiva i cap a liderar el Mundial, però ha caigut tot sol quan encapçalava la cursa.

 

Això ha donat aire a Remy Gardner, perquè l'australià resident a Catalunya estava patint moltíssim. Gardner amb prou feines era capaç de rodar entre els deu primers i els nervis del líder del campionat s'han vist reflectits en una maniobra d'avançament sobre el tailandès Somkiat Chantra. Gardner ha fet caure Chantra i Direcció de Cursa l'ha sancionat amb una "long lap penalty", però, tot i així, el fill de Wayne Gardner no ha perdut cap posició. Finalment, setena posició per a Remi, que s'escapa a 18 punts al capdavant del Mundial sobre Raúl Fernández.

El podi l'han completat Augusto Fernández i Arón Canet. De fet, el mallorquí ha superat el valencià pràcticament sobre la línia de meta per culpa d'uns problemes de Canet amb la seva Boscoscuro que han fet que travessi la línia de meta pràcticament amb la inèrcia de la moto. Doblet, doncs, per a l'equip Estrella Galicia: Sam Lowes i Fernández a les dues primeres posicions.

Anar al contingut