Laprovittola ha estat el jugador més destacat de la Penya a Burgos (@Penya1930)
Bàsquet

Victòria de Copa del Divina Seguros Joventut a Burgos (65-87)

Laprovittola, amb 18 punts, ha estat el líder de la Penya a Burgos i l'equip de Carles Duran disputarà la Copa del Rei

Actualitzat

Al Divina Seguros Joventut només li valia guanyar i esperar el resultat del Nou Congost per classificar-se per la Copa, i la Penya ha sortit conscient de la importància del partit i ha dominat el marcador des del principi.

El ritme alt, l'agressivitat en atac i el desencert ofensiu del rival han estat clau al primer quart. Shawn Dawson ha marcat diferències en l'inici del duel entre els dos equips i Nicolás Laprovittola, amb dos triples consecutius, ha tancat 8-18 el primer quart.

El San Pablo Burgos, amb el suport de la seva afició al Coliseum Burgos, havia de reaccionar al segon quart, però, tot i intentar-ho, no ha trobat la manera de superar la defensa verd-i-negra. En estadístiques, 26% en tirs de camp i 21% de triples al descans. Això i un espectacular Laprovittola des de la línia de tres, cinc de sis en triples, han ampliat encara més les distàncies fins a doblar el marcador, 22-44, al final dels primers vint minuts.

L'equip dirigit per Carles Durán no s'ha relaxat i ha seguit controlant l'electrònic. En el tercer període, Todorovic i Delía han estat els encarregats de seguir marcant la diferència i l'equip de Badalona ha arribat al final del tercer període dominant per 26 punts de diferència (35-61).

Un últim període marcat per l'encert de Laprovittola, Harangody i Dawson ha permès als catalans tancar el partit amb solvència i classificar-se per la Copa (65-87)

Després de tancar la primera volta de la temporada amb victòria, els jugadors del Divina Seguros Joventut han celebrat la classificació per disputar la Copa als vestidors:

 

ARXIVAT A:
Penya
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut