Anna Cruz ha liderat el Rivas

Victòria contundent del Rivas sobre el Cadí a les semifinals de la Lliga Femenina de bàsquet (81-52)

El Cadí ICG Software ha rebut una dura derrota aquest dissabte en el primer partit dels "play off" de semifinals de la Lliga Femenina de bàsquet. El Rivas Ecópolis, el recent campió de Copa, no ha donat opció a les pirinenques, especialment a la segona part. En l'altre partit de semifinals, l'Spar Uni Girona ha perdut a la pista del Perfumerías Avenida per 60 a 57. Les gironines han estat a punt de donar la sorpresa i al descans guanyaven per 26 a 27.

El Cadí ICG Software ha rebut una dura derrota aquest dissabte en el primer partit dels "play off" de semifinals de la Lliga Femenina de bàsquet. El Rivas Ecópolis, el recent campió de Copa, no ha donat opció a les pirinenques, especialment a la segona part.

Durant la primera, l'equip català ha mantingut el tipus i no ha deixat que el desavantatge superés els 10 punts, però, a partir del tercer quart, les madrilenyes han trencat el partit gràcies a la direcció i el poder anotador de la base Anna Cruz, que s'ha vist acompanyada per un equip molt solvent en totes les posicions.  El Rivas Ecópolis ha demostrat per què és el màxim anotador de la Lliga Femenina i el Cadí no ha trobat armes per defensa-se'n.

La sèrie passarà aquest dimecres a la Seu d'Urgell, on l'equip local es veurà obligat a empatar l'eliminatòria a una victòria si vol seguir en la lluita pel títol.

L'Spar Uni Girona quasi dóna la sorpresa

En el segon duel de semifinals, jugat al Pavelló Würzburg, el Perfumerias Avenida només ha pogut desnivellar la balança a partir del descans. Després dels 20 primers minuts les d'Anna Caula guanyaven per un punt gràcies al bon joc interior de les jugadores Monroe i Bravard (26-27). Però el Perfumerías ha acabat fent valer el seu major potencial. El segon partit de l'eliminatòria es jugarà el dimecres a les 19.30 al Pavelló Municipal Girona Fontajau.