Futbol

Victòria balsàmica del Reus per fugir del descens (0-1)

El Reus ha aconseguit una important victòria al camp de l'Alcorcón, segon classificat de la Segona Divisió, per seguir en la seva lluita per escapar-se de les posicions de descens

Xavier LemusActualitzat

El partit a Santo Domingo ha començat amb la protesta dels jugadors del Reus pels impagaments de salaris per part del club. Durant el primer minut, els reusencs s'han negat a jugar, un acte que ha comptat amb el suport dels seus rivals, que han respectat aquesta decisió. A partir d'aquest moment, els homes de Xavier Bartolo han anat directes a intentar guanyar el duel. I així David Querol, que tornava a la titularitat, ha estat el protagonista de la primera acció de perill. En el minut 18 s'ha produït la jugada clau: doble ocasió del conjunt català, amb un xut al pal d'Alfred Planas i el refús que aprofita Linares per provocar un penal per mans de Bellvís.

L'àrbitre valencià Ais Reig ha assenyalat la pena màxima i ha expulsat el lateral de l'Alcorcón. Gus Ledes ho ha aprofitat per fer el zero a un. Des de la primera jornada que els de Cristóbal Parralo no encaixaven un gol com a locals. En el minut 32, Ais Reig ha obviat una targeta vermella molt clara per una duríssima entrada de Sangalli sobre el porter del Reus, Edgar Badia. El migcampista local no ha estat ni amonestat.

Amb inferioritat numèrica els madrilenys no han inquietat gaire la porteria d'Edgar Badia, només un córner directe de Borja Galán i un xut de falta d'Albert Dorca hi han posat una mica d'emoció.

En el segon temps, el conjunt català ha sabut defensar el resultat i excepte una ocasió del davanter rival Juan Muñoz, les millors opcions per marcar han estat per als reusencs. A les acaballes, Catena, Fran Carbia i Bastos han disposat de tres clares ocasions de gol per sentenciar. No han definit amb encert però per sort no ha perillat la victòria del conjunt ganxet. Triomf balsàmic per lluitar per fugir del descens davant d'un Alcorcón que no havia perdut cap partit com a local.

ARXIVAT A:
Reus
Anar al contingut