Nick Calathes
Calathes durant una acció del partit (@FCBbasket)
Eurolliga

Partit còmode del Barça contra l'Asvel per tornar a la victòria a l'Eurolliga (84-71)

Nico Laprovittola i Nikola Mirotic tornen a ser els protagonistes en una nova festa europea al Palau Blaugrana

Víctor LavagniniActualitzat

No hi ha hagut partit, ha estat un monòleg blaugrana. L'Asvel ha jugat sense equilibri i sense defensa. El Barça sempre ha anat al davant en el marcador i el 10 a 2 del minut 3 després de cinc punts consecutius de Laprovittola ja ha obligat l'entrenador francès a demanar temps mort. Ha estat una premonició. Bon ritme ofensiu, domini del rebot i 28 punts anotats en el primer quart.

Els blaugranes no han enyorat Sanli en el joc interior, tot i la presència del gegant de 2.21 Youssoupha Fall a la pintura. L'equip de Jasikevicius ha controlat el joc en el segon quart, tot i que en els últims minuts ha permès algunes cistelles de l'estrella visitant Okobo.

Tímida millora defensiva francesa que ha estat un miratge perque, després del 45 a 30 del descans, el Barcelona ha dominat la pista de cap a cap. Laprovittola, que en la primera volta va convertir set triples, ha estat el màxim anotador del partit, juntament amb Fall, amb 20 punts en 16 minuts.

Ha estat la victòria més còmoda d'aquesta Eurolliga contra un equip que no s'ha esforçat, molt tou i a un nivell inferior. 84 a 71. Dissetena victòria blaugrana en 22 partits.

El partit ha tingut un espectador de luxe, Pep Guardiola, que ha aprofitat l'aturada per seleccions per tornar a Barcelona i viure el partit en directe.