El Barça durant el partit contra el Gipuzkoa Basket (@FCBbasket)
Bàsquet

Victòria aclaparadora del Barça a Sant Sebastià

Després d'aquest triomf, el Barcelona arriba a les 10 victòries, a dues del Reial Madrid, que és el líder de la classificació de l'ACB, que té, però, un partit menys

Jordi RobirosaActualitzat

El FC Barcelona ha confirmat la seva millora en vèncer clarament a la pista del Gipuzkoa Basket per un clar 77 a 101. La tercera consecutiva en només cinc dies, dos dies abans de rebre el CSK de Moscou al Palau aquest mateix dijous. Els blaugrana haan sortit molt concentrats des del primer segon i han sabut mantenir aquest nivell durant tot el partit, com ho demostra el fet que han guanyat tres dels quatre períodes i obtenint l'empat en el tercer.

L'equip de Sito Alonso ha tornat a ser un equip; la feina col·lectiva, enormement sacrificada, ha fet que el rodet funcionés a la perfecció. Es podrien destacar els 21 punts de Koponen, màxim anotador del partit, però també cal remarcar que quatre jugadors més han superat els 10 punts. I una altra dada molt interessant: els catalans han repartit 26 assistències, 14 més que els bascos. Tots els jugadors del Barcelona han jugat i tots han anotat. Alonso ha tornat a fer sortir en el cinc inicial Pau Ribas com a base, però després Heurtel ha jugat un excel·lent partit i fins i tot Pressey ha tingut alguns minuts. Confirmar també el bon moment d'un retrobar Vezenkhov, autor de 14 punts.

Amb aquesta victòria el Barcelona arriba a les 10 victòries, a dues del Reial Madrid, que és el líder de la classificació de l'ACB, que té, però, un partit menys.

Anar al contingut