Bàsquet

Victòria aclaparadora del Barça a Sant Sebastià

Després d'aquest triomf, el Barcelona arriba a les 10 victòries, a dues del Reial Madrid, que és el líder de la classificació de l'ACB, que té, però, un partit menys
Jordi Robirosa

El Barça durant el partit contra el Gipuzkoa Basket (@FCBbasket)

El FC Barcelona ha confirmat la seva millora en vèncer clarament a la pista del Gipuzkoa Basket per un clar 77 a 101. La tercera consecutiva en només cinc dies, dos dies abans de rebre el CSK de Moscou al Palau aquest mateix dijous. Els blaugrana haan sortit molt concentrats des del primer segon i han sabut mantenir aquest nivell durant tot el partit, com ho demostra el fet que han guanyat tres dels quatre períodes i obtenint l'empat en el tercer.

L'equip de Sito Alonso ha tornat a ser un equip; la feina col·lectiva, enormement sacrificada, ha fet que el rodet funcionés a la perfecció. Es podrien destacar els 21 punts de Koponen, màxim anotador del partit, però també cal remarcar que quatre jugadors més han superat els 10 punts. I una altra dada molt interessant: els catalans han repartit 26 assistències, 14 més que els bascos. Tots els jugadors del Barcelona han jugat i tots han anotat. Alonso ha tornat a fer sortir en el cinc inicial Pau Ribas com a base, però després Heurtel ha jugat un excel·lent partit i fins i tot Pressey ha tingut alguns minuts. Confirmar també el bon moment d'un retrobar Vezenkhov, autor de 14 punts.

Amb aquesta victòria el Barcelona arriba a les 10 victòries, a dues del Reial Madrid, que és el líder de la classificació de l'ACB, que té, però, un partit menys.