Eurolliga

Victòria aclaparadora de l'Uni Girona davant l'Schio (65-53)

Una magnífica segona meitat dona a les gironines una victòria de prestigi per acabar l'Eurolliga a Fontajau

Jordi RobirosaActualitzat

I diem que és una victòria de prestigi perquè podria no servir, a efectes de classificació, d'absolutament res. Expliquem-nos: l'Uni Girona ja era fora de l'Eurolliga de totes totes, però encara tenia opcions d'accedir a l'Eurocopa. Això sí, depenia d'una derrota del Kursk que no s'ha produït. Les russes han vençut a Soprom i això fa que guanyant a casa la setmana que ve davant de les últimes classificades, Gdynia, en tinguin prou, sense ni tan sols mirar el resultat de l'Uni a Montpeller.

Del partit, quedem-nos en una excel·lent segona part de les catalanes. Després d'una primera meitat francament dolenta, en què només Mendy ha mantingut un nivell destacable, en la segona part ha aparegut tota la bateria de l'equip de Suris per oferir-nos un gran espectacle basquetbolístic, amb una renascuda Marta Xargay -que important ha de ser aquesta dona per a l'equip-, a més de Vasic i Araujo, amb l'ajut de totes les seves companyes.

En definitiva, aquest ha pogut ser el darrer partit europeu de la temporada de l'Uni. Doncs mirin, no està gens malament i tots els que han estat a Fontajau, i els que han pogut veure la transmissió d'Esport 3, amb els encertats comentaris de Xavier Bardolet i Cindy Lima, creiem que hauran acabat amb un bon regust de boca. La dolça sensació que et deixa el cos quan pots assistir a un bon espectacle esportiu i quan veus tant talent en una pista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut