Barça

Víctor Valdés: "Espero que Messi s'activi i pugui donar moltes alegries al Barça, que les necessita"

L'ara entrenador de l'Horta i durant molts anys company de l'argentí al Camp Nou s'ha referit a la sortida frustrada de Messi i l'ha defensat. "No es pot posar en dubte l'actitud de Leo, ni la qualitat ni el que representa per al Barça", ha destacat l'exporter blaugrana després de l'amistós que el seu equip ha jugat al Nou Estadi contra el Nàstic.

Redacció Esport3Actualitzat

Per Víctor Valdés, la figura de Messi és inqüestionable. Van coincidir molts anys al Barça i van tenir una relació força estreta, "una connexió molt forta", com ha admès el mateix Valdés en acabar el partit que el seu equip, l'Horta, ha jugat i ha empatat contra el Nàstic al Nou Estadi (0-0). L'exporter blaugrana s'ha posicionat clarament a favor de l'argentí.

"Estic una mica dolgut per alguns comentaris. He patit perquè no es pot posar en dubte l'actitud del Leo, ni la qualitat ni el que representa pel Barça."

Valdés no ha amagat que la continuïtat de Messi és, sense dubte, la millor notícia per tots, fins i tot per al jugador. "Me n'alegro molt que el Barça el pugui tenir", ha confessat. De fet, el tècnic de l'Horta ha augurat una bona temporada del seu antic company.

"Espero que s'activi i pugui donar moltes alegries aquest any al Barça, que les necessita. Serà una temporada molt bona per al Leo. Veurem el jugador que vol demostrar de què és capaç. És un jugador que pot ser determinant i no el podem perdre."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut