El tenista serbi Viktor Troicki al costat de Novak Djokovic (@troicki_viktor)
Tenis

Novak Djokovic anuncia que també dona positiu per Covid-19

El número 1 mundial és el setè contagiat arran de l'Adria Tour, el torneig que va organitzar ell mateix i on no es va seguir el protocol

Redacció Esport3Actualitzat

Novak Djokovic ha desvelat aquest dimarts que ha donat positiu per coronavirus. El número 1 mundial es va sotmetre a un test aquest dilluns a Belgrad arran dels positius que s'havien donat en l'Adria Tour, el torneig no oficial que havia organitzat ell mateix, i en el qual no es va ser gaire curós a l'hora de seguir les normes de distanciament. 

Durant el torneig també es van veure imatges de celebracions fora pistes com aquesta:

Djokovic, que ha afegit que és asimptomàtic, és el setè cas que es coneix relacionat amb l'Adria Tour. Hores abans s'havia sabut que el també serbi Viktor Troicki i la seva parella, que està embarassada, també han donat positiu.

Troicki va ser el primer rival de Djokovic en un partit que es va jugar a Belgrad en una pista plena d'aficionats, sense mascaretes, a la graderia. Els jugadors es van abraçar, van sopar junts amb poca protecció i fins i tot van arribar a jugar un partit de bàsquet.

Abans, Borna Coric, Grigor Dimitrov i el seu entrenador, Kristijan Groh, i Marco Panichi, l'entrenador de Djokovic, segons informa el portal SportKlub, havien donat positiu.

Altres tenistes participants, com Andrei Rublev o Alexander Zverev, tot i donar negatiu, han anunciat que estaran dues setmanes aïllats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut