Víctor Tomàs en una jugada atacant
Víctor Tomàs debutarà com a comentarista (@FCBHandbol)
Handbol

Víctor Tomàs: "Tot serà molt diferent per a mi; patiré més que de jugador"

L'exblaugrana debutarà a la "final four" de la Champions d'handbol com a comentarista amb l'equip d'Esport3

Redacció Esport3Actualitzat

Els dies 28 i 29 de desembre, a Colònia, es disputarà la "final four" de la Champions d'handbol. L'esdeveniment tindrà unes mesures excepcionals per la pandèmia de la Covid, i se celebrarà després d'anul·lar-se dues vegades. L'exjugador del Barça Víctor Tomàs viatjarà amb el conjunt blaugrana, però viurà un paper molt diferent, ja que debutarà com a comentarista amb l'equip d'Esport3.

"Tot serà molt diferent per a mi, però necessito estar en un esdeveniment com aquest, a prop de l'equip i a prop de l'handbol. Patiré molt més que quan era jugador."

La "final four", que es disputarà al Lanxess Arena de Colònia, tindrà com a protagonistes el Barça, el PSG, el Kiel i el Veszprém.

"Per guanyar necessites ser molt consistent en el teu joc els dos dies. La defensa i la porteria han d'estar a un alt nivell. L'equip amb el millor percentatge de gol és el que s'emportarà el triomf a la final."

L'augment de la incidència a Alemanya ha portat el govern a establir les restriccions més dures des de la postguerra, que han convertit Colònia en una "ciutat fantasma".

Anar al contingut