Víctor Tomás a l'hospital de Wroclaw (@VictorTomas8)
Handbol

Víctor Tomás, amb l'alta mèdica, no es vol perdre l'inici de l'Europeu d'handbol a Polònia

Víctor Tomás és dubte per al partit de debut de la selecció espanyola a l'Europeu de Polònia d'aquest dissabte. L'extrem dret del Barça va patir una reacció al·lèrgica i va passar unes hores a l'hospital. La competició comença aquest divendres i durarà fins al 31 de gener.

Actualitzat

L'Europeu d'handbol comença aquest divendres amb la disputa dels quatre primers partits del Grup A i B. França se les veurà amb Macedònia, Polònia amb Sèrbia i, per l'altra banda, Croàcia amb Bielorússia, mentre que Islàndia jugarà contra Noruega.

El debut de la selecció espanyola serà aquest dissabte amb el partit davant d'Alemanya. Hi participen 6 catalans: Cristian Ugalde (Veszprem), Joan Cañellas (Kiel), Valero Ribera (Nantes), Antonio Garcia (Szeged), Víctor Tomás i Viran Morros.També formen part de l'equip espanyol els blaugranes Gonzalo Pérez De Vargas, Raúl Entrerríos i Gurbindo.

L'última edició la va guanyar França; Dinamarca va ser plata, i Espanya, bronze.Els rivals espanyols a la primera fase són Suècia, Alemanya i Eslovènia. Passen 3 dels 4 equips però amb els punts acumulats.

Víctor Tomás es recupera

L'extrem dret del Barça Vítor Tomás va patir una reacció al·lèrgica a alguns dels aliments que va menjar tan bon punt va arribar a Wroclaw (Breslavia), on l'equip hi té l'hotel de concentració. El català va començar a trobar-se malament i per aquest motiu va ser traslladat a l'hospital acompanyat pel metge de l'expedició, Juan José Muñoz.

Poques hores més tard, el jugador va rebre l'alta de l'hospital i explicava a través de Twitter que "estaré per dissabte". Així doncs, el blaugrana no es vol perdre el debut de la selecció espanyola en aquest Europeu. El seleccionador, Manolo Cadenas, es mostra confiat en les opcions dels seus homes, ja que veu el conjunt amb "un millor nivell de joc" que en les altres cites esportives.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut