Víctor Sánchez va jugar a Riazor durant set temporades (LavozdeGalicia)
Futbol

Víctor Sánchez serà el nou entrenador del Deportivo després de la destitució de Víctor Fernández

El madrileny, exjugador de l'entitat gallega, mai ha dirigit un equip professional en solitari i té el repte de salvar el Dépor del descens

Xavier VeigasActualitzat

Víctor Sánchez del Amo relleva Víctor Fernández a la banqueta de Riazor després de l'empat del Dépor en l'última jornada de lliga. Després de l'1-1 final, el tècnic sortint va reconèixer davant els mitjans de comunicació que havia estat el seu últim partit al capdavant de l'equip, ja que el president li va dir dilluns que, si no guanyava, no continuaria. De fet, s'esperava que Víctor Sánchez fos a la llotja del feu deportivista, encara que finalment no hi va acudir. Després de la igualada davant el Còrdova, la notícia no es va fer esperar. El Deportivo està a la vora del descens, amb 28 punts després de trenta jornades.

Sánchez (Madrid, 1976) va començar la seva carrera d'entrenador al Getafe com a tècnic ajudant de Míchel, a qui va acompanyar en el seu pas pel Sevilla i per l'Olympiacos grec, amb què van aconseguir excel·lents resultats. En el seu palmarès com a jugador acumula una Champions League, tres supercopes d'Espanya, dues lligues, una Copa del Rei i una Eurocopa sub-21 entre d'altres. Com a entrenador, mai ha dirigit un equip com a primer tècnic, així que el Dépor és un gran repte per a ell, però espera poder salvar l'equip i allunyar-se de les posicions de descens.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut