Espanyol

Víctor Sánchez: "Hem de tornar a ser l'equip que érem a principi de temporada"

El jugador de l'Espanyol ha fet autocrítica sobre el moment actual de l'equip, però s'ha mostrat convençut de poder recuperar el bon camí de l'inici de la temporada

Actualitzat

L'Espanyol viu un moment difícil després de la derrota d'aquest cap de setmana en el derbi català, que suposa el quart partit perdut de manera consecutiva a la Lliga. En el retorn de l'equip als entrenaments, Víctor Sánchez ha parlat en roda de premsa i s'ha mostrat convençut de poder recuperar el nivell de principi de temporada: "Hem de ser forts i tornar a ser l'equip que érem a principi de temporada".

Tot i l'autocrítica, Sánchez ha volgut rebaixar l'alarma que es viu entre l'afició blanc-i-blava: "No s'ha de convertir tot en una tragèdia per dos partits dolents". El rubinenc ha assegurat que l'equip ja ha demostrat les seves capacitats aquesta temporada i sap el camí que ha de seguir: "Hem de passar pàgina ràpid i millorar el que abans fèiem bé i ara ens està costant".

Sobre el derbi català contra el Barça, el defensa ha confirmat que el plantejament era "tancar espais per poder recuperar pilotes i sortir ràpid a l'atac". L'equip, però, ja pensa en el següent compromís, una altra vegada a casa i contra el Betis: "Per a nosaltres serà molt important sumar i tornar-nos a trobar amb el nostre joc".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut