Víctor Sánchez vol donar un cop a la taula. (Foto: Reuters)
Víctor Sánchez vol donar un cop a la taula. (Foto: Reuters)
Futbol

Víctor Sánchez: "Hem de donar un cop a la taula fora de casa"

El jugador de l'Espanyol Víctor Sánchez ha assegurat que l'equip necessita una victòria a la Lliga, i que el millor moment per fer-ho és el pròxim partit contra l'Athletic de Bilbao. El jugador ha reconegut que han de reaccionar: "Hem de donar un cop a la taula fora de casa".

Actualitzat

El jugador de l'Espanyol Víctor Sánchez ha assegurat que l'equip necessita una victòria després dels últims mals resultats a la Lliga. El migcampista ha explicat que el millor moment per guanyar és al pròxim partit contra l'Athletic de Bilbao, amb aquestes paraules: "Hem de donar un cop a la taula fora de casa i quin millor escenari que Bilbao per fer-ho i esvair una mica els fantasmes".

El futbolista ha estat preguntat per l'últim partit que va enfrontar els blanc-i-blaus contra el Vila-real i que va acabar en un empat agònic: "Gràcies a l'empenta i al cor que vam posar vam aconseguir empatar. Crec que ens ho mereixíem, perquè vam tenir oportunitats, els vam ficar enrere i quan va marcar Colotto va ser una immensa alegria" ha recordat Víctor Sánchez.

L'Espanyol, amb aquest empat aconseguit en l'últim minut va sumar un punt que el situa a la dotzena posició de la Lliga amb 11 punts, però només dos per sobre del descens. Per aquest motiu els jugadors saben que una victòria en el pròxim partit seria un gran pas endavant per l'equip.

 

 

Anar al contingut