Víctor Sánchez, en una imatge d'arxiu (@RCDEspanyol)
Espanyol

Víctor Sánchez es perdrà els pròxims partits per un esquinç al genoll dret

El migcampista de l'Espanyol va rebre un fort cop en una acció fortuïta en l'últim partit de Lliga contra l'Osasuna i la seva evolució marcarà el temps que haurà d'estar de baixa

Actualitzat

Víctor Sánchez va acabar lesionat el partit de lliga contra l'Osasuna a l'RCDE Stadium. El migcampista de l'Espanyol va rebre un fort cop al genoll dret en una acció fortuïta i, tot i que en un primer moment va continuar sobre el terreny de joc, finalment va haver de sortir després de veure que les molèsties no acabaven de remetre.

Les proves complementàries que se li han practicat aquest dilluns al matí confirmen que el capità blanc-i-blau pateix un esquinç al genoll dret. El futbolista ja ha començat un treball específic amb els fisioterapeutes del club i haurà d'esperar a veure la seva evolució al llarg dels pròxims dies per determinar el temps que podria estar de baixa. 

A l'espera de saber quan podrà reaparèixer, Víctor Sánchez ja era baixa segura pel pròxim partit de Lliga contra el Reial Madrid al Bernabéu per acumulació de targetes.

Anar al contingut