Espanyol

Víctor Sánchez: "Em veig acabant la meva carrera aquí"

El migcampista català ha mostrat la seva satisfacció per haver renovat amb el club blanc-i-blau després d'unes dures negociacions

Actualitzat

Víctor Sánchez ha escenificat aquest matí l'ampliació del seu contracte amb l'Espanyol fins al 2021. El migcampista català, que ha estat acompanyat per Ramon Robert i Jordi Lardín, s'ha mostrat "Molt content de poder renovar aquest compromís".

El jugador blanc-i-blau ha volgut tancar la controvèrsia sobre les diferències que hi ha hagut durant les negociacions, que en algun moment semblaven insalvables: "Tothom intenta treure el màxim. Això és un estira-i-arronsa. Hem arribat a un acord i les dues parts estem contentes. No cal donar-li més voltes al trajecte i sí al que hem aconseguit".

Víctor, de 29 anys, s'ha mostrat tan satisfet d'aquest nou acord que ha reconegut que "M'imagino acabant la meva carrera aquí. Si he signat això és perquè em veig aquí i perquè sóc feliç. Estic còmode i em sento estimat. Tant de bo pugui complir aquest contracte, que encara hi hagi més anys i que pugui acabar la meva carrera aquí." Pel que fa als objectius col·lectius, el de Rubí també s'ha mostrat optimista: "L'equip està fent la base per poder estar en una situació còmoda aquests anys i lluitar per anar a Europa. Les coses s'estan fent bé per arribar a aquest objectiu".

Per la seva banda, Ramon Robert ha destacat que el futbolista té una clàusula de 20 milions d'euros, i ha apuntat: "És un jugador involucrat amb el club i ens donarà rendiment durant els propers anys." Lardín ha revelat: "Víctor és un exemple per a molts joves i espero que ells aprenguin el que significa suar la samarreta. Ha conclòs: "Tot el que és Víctor s'ho guanya dia a dia".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut