Barça

Víctor Font: "M'hauria vist amb cor de convèncer Cruyff perquè em votés"

El candidat a la presidència blaugrana ha sortit al pas de les declaracions de Jordi Cruyff en què deia que el seu pare hauria votat Joan Laporta

Xavi LemusActualitzat

Aquest dijous Víctor Font tenia roda de premsa per explicar les seves propostes per omplir el Camp Nou. Però la seva roda de premsa s'ha vist eclipsada per les declaracions de Jordi Cruyff, amb qui compta el candidat per al seu organigrama esportiu, en què reconeixia que el seu pare hauria votat Joan Laporta. Segons Font:

"Seguim fidels al projecte que tenim, a un organigrama. Tenim uns noms que són actius blaugranes i que poden ajudar-nos a resoldre aquesta situació. I que el Johan Cruyff, que en pau descansi, hauria votat Joan Laporta... Jo m'hauria vist amb forces per fer-lo canviar d'opinió, tot i que sé que el Johan era un home molt fidel als seus amics."

A Font també se l'ha vist més bel·ligerant pel que fa a la tàctica electoral. I ha estat molt contundent quan ha tornat a parlar del tema Eric Garcia. Sobretot tenint en compte les deficiències defensives que va mostrar l'equip a Sevilla.

"Em sap greu que, per factors electoralistes, Eric Garcia no hagi arribat al Barça ara. I em sap greu, i s'ha de poder explicar alt, clar i meridià. Perquè això perjudica els interessos del Barça. Estic convençut que si les eleccions haguessin estat el 24 de gener, hagués guanyat qui hagués guanyat, Eric Garcia avui seria jugador del Barça. I això és el que és greu."

Pel que fa a les mesures que proposa la candidatura de Sí al Futur per augmentar la presència de socis al Camp Nou, Font es compromet a donar un abonament a 2.000 socis de la llista d'espera per a la temporada 2021-22 i a 7.000 socis de cara a la temporada 2025.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut