Barça

Víctor Font: "La victòria de Laporta no és inevitable"

El candidat a la presidència del Barça es mostra convençut de guanyar diumenge les eleccions perquè els socis "obriran els ulls" en l'últim moment en una entrevista al programa "Onze", d'Esport3

Redacció Esport3Actualitzat

El líder de Sí al futur, Víctor Font, ha passat pel programa "Onze", d'Esport3, i ha deixat un missatge d'optimisme de cara a les opcions de ser el pròxim president del Barça.

"La victòria de Laporta és inevitable? No ho pensem, al revés, estem convençuts que guanyarem. El 2003, el club havia tocat fons, tots recordem que hi havia un favorit, Luis Bassat, i ens els darrers dies els socis van obrir els ulls i es van adonar que calia reinventar-se. Ara estem en la mateixa situació."

Font ha insistit en la idea que el club necessita un canvi de model i que el projecte de Joan Laporta no representa aquest canvi.

"És molt important que els socis i sòcies votin en base a qui prendrà les decisions a partir del 8 de març, no en base del passat. Laporta utilitza la paraula experiència, i jo explico que, si l'experiència fos tan bona no s'hauria acabat el mandat de Laporta amb un deute net per sobre dels nivells de facturació. No podem votar a cegues."

Un dels noms que més ha aparegut en aquesta campanya és el de Xavi Hernández. Font reconeix que li hauria agradat tenir un vídeo de l'excapità del Barça donant-li suport, però que no li ha demanat mai.

"M'hauria agradat tenir un vídeo de Xavi de suport, però l'únic que li hem demanat és que, si en algun moment es posa en dubte la nostra credibilitat, que digui que és veritat. Ho hauria preferit (tenir un vídeo), però mai si això havia de posar en risc el futur de Xavi al Barça. Si nosaltres no guanyem, m'encantarà que Xavi entri al club amb qui guanyi. "

Víctor Font també ha valorat les detencions de l'expresident Josep Maria Bartomeu i l'exassessor Jaume Masferrer.

"La detenció de Bartomeu va ser un dia trist, aquest tipus d'esdeveniments reforcen el que fa temps que diem que hem de canviar el model de club. És estrany i perjudica la imatge del club que passin coses com la detenció de Bartomeu. Hem de passar pàgina i fer foc nou."

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut