Barça

Víctor Font: "La data del 7 de març ofereix menys risc i ens dona més marge per explicar el nostre projecte"

El candidat a la presidència del Barça s'ha mostrat optimista amb les opcions de ser el vencedor de les eleccions en una entrevista al programa Onze d'Esport3

Redacció Esport3Actualitzat
El candidat a la presidència del FC Barcelona Víctor Font ha estat aquesta nit al plató de l'"Onze". En la conversa amb Francesc Garriga s'ha mostrat optimista amb les opcions de ser el vencedor de les eleccions. En aquest sentit, ha destacat la feina que està fent el seu equip per "fer arribar la informació del nostre projecte a tots els socis i sòcies del club". 

Font s'ha mostrat satisfet perquè es pugui aplicar el vot per correu, però a la vegada ha expressat que li agradaria "poder aplicar també el vot electrònic, tal com vam demanar. Tècnicament és possible, però manca voluntat per fer-ho possible."

Sobre la data de les eleccions, prefereix el 7 de març al 28 de febrer. Un cop ajornades, "set dies menys no farien la diferència, en canvi, el 7 de març ofereix l'opció de votar amb menys risc i ens permetrà fer arribar la nostra proposta a més socis."
ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut