Joan Laporta i Víctor Font consideren que Bartomeu és el principal responsable de la desfeta històrica que ha viscut el Barça contra el Bayern de Munic
BARÇA

Víctor Font i Joan Laporta carreguen contra Bartomeu

L'expresident del club blaugrana qualifica de covardes les declaracions de Bartomeu després de la desfeta a Lisboa i Font li exigeix la convocatòria d'eleccions

Redacció Esport3Actualitzat

El desastre del Barça a Lisboa ha fet tremolar els fonaments del club i ara mateix és impossible predir què passarà en els pròxims dies a l'entitat barcelonista. Josep Maria Bartomeu ha dit en acabar el partit que es comunicaran decisions que ja estaven preses abans de reprendre la Champions, però no ha volgut aclarir si avançaria unes eleccions que, a priori, s'han de fer l'estiu de l'any que ve.

En aquest context, el precandidat Víctor Font ha demanat que Bartomeu convoqui de manera immediata els socis a les urnes. Ho ha fet a través de les xarxes socials.

 

 

També l'expresident del club Joan Laporta ha expressat la seva opinió a través de Twitter i ha dit que les declaracions de Bartomeu són una "demostració de covardia i ineptitud".

 

 

En acabar el partit, Gerard Piqué ha dit que el club ha de fer "canvis a tots els nivells" i que "no hi ha ningú imprescindible", unes paraules que també es poden interpretar com un missatge a la junta directiva.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut