Barça

Víctor Font demana un nou referèndum sobre l'Espai Barça

L'increment del cost del projecte és, per l'aspirant a la presidència del Barça, un motiu suficient per tornar a demanar el plebiscit del soci

Actualitzat

L'empresari Víctor Font, que encapçala la candidatura de Sí al futur que opta a les eleccions a la presidència del FC Barcelona el 2021, sol·licita un referèndum per decidir sobre el finançament de l'Espai Barça, de remodelació del Camp Nou, ja que el cost ha augmentat en gairebé cent milions d'euros més.

El club blaugrana va organitzar una consulta el 2014, que va tenir el suport majoritari dels socis, però Font considera que la situació ha variat i per això ha de tornar-se a consultar els socis.

"El projecte havia de costar 600 milions d'euros, amb 200 milions d'euros per generació de recursos propis, 200 de crèdit i 200 milions més procedents de l'empresa que li doni el nom al nou Camp Nou, tot i que ara no és igual."

El projecte s'ha encarit fins als 685 milions i Font té molts dubtes.

"Volem saber quin és el deute real, si els mil milions de passiu són reals. Demanem transparència en tot aquest projecte. La nova reformulació del finançament pot ser un element que posi en risc l'economia del club."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut