barça

Víctor Font denuncia que es validen firmes sense el número de soci

Els interventors de la candidatura de Sí al Futur han fet una queixa formal, però no ha estat atesa per la Junta Electoral

Xavier Bonastre i Thió / Redacció Esport3Actualitzat

Sí al Futur, la candidatura de Víctor Font, ha denunciat que la Junta Electoral està validant paperetes on no consta el número de soci. Els interventors han fet la queixa formal, però no ha estat atesa. Segons Font, l'article 48.3 dels Estatuts del FC Barcelona especifica: "En un altre requadre hi ha de constar el número de soci, el número del document d'identitat i, per últim, la data en què fa la proposta i la signatura completa".

Sí al Futur ha constatat que un nombre considerable de les butlletes donades per vàlides avui o no tenien el número de soci o en tenien un de molt antic. Tampoc s'ha atès la petició d'enviar un missatge electrònic a cada soci per validar que, en efecte, ha donat el suport que consta a la butlleta.

D'altra banda, Font considera que no s'ha fet res per avançar-se a la situació de pandèmia i afegeix que "el que està per sobre de tenir un president i una junta de manera urgent, és que tots els socis i totes les sòcies que vulguin votar ho puguin fer de manera segura".

Font ha afirmat que, "si el club no fa res perquè es pugui votar de manera diferent de com està planificat, no es poden fer les eleccions". El segon precandidat amb més signatures de suport presentades ha afirmat que més de 40.000 socis del club tenen 60 anys o més, i molts d'ells estan espantats i prefereixen no desplaçar-se per votar.

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut