Víctor Claver: "El protocol no permet compartir la pilota amb les mans: no han pensat en el bàsquet"
Víctor Claver: "El protocol no permet compartir la pilota amb les mans: no han pensat en el bàsquet"
Bàsquet

Víctor Claver avisa dels perills de la fase final de l'ACB: "El que hem fet fins ara no serveix per a res"

L'aler pivot del Barça considera encertat el format creat per resoldre la competició després de l'aturada provocada per la pandèmia del coronavirus, però subratlla que no hi ha marge d'error

Actualitzat

La represa de la competició després de l'aturada pel coronavirus no serà fàcil per a ningú, i en el cas de la Lliga Endesa hi ha l'afegit que es resoldrà amb una fase final d'alt voltatge concentrada en dues setmanes. L'aler pivot del Barça Víctor Claver, en declaracions als mitjans del club, deixa molt clar que no hi haurà cap marge d'error:

"El format és una manera justa perquè es pugui fer en la situació que estem. El que hem fet abans no serveix per a res, només val el que fem en aquestes dues setmanes, i hem de donar el 100% des del primer dia. Serà molt intens i dur i hem d'estar concentrats"

 

Jugar a porta tancada

"Els factors externs que habitualment influeixen, ara no ho faran. Serà una prova mental per a tots jugar sense públic i en unes condicions molt diferents"

 

Les sensacions amb la "nova normalitat"

"Els primers dies tot era molt estrany i ara, de mica en mica, tenim entrenaments més reals, amb situacions de partit, i les sensacions són millors cada dia"

 

Anar al contingut