Un aficionat mostra les seves entrades per al partit contra el Barça (Foto: EFE)
Copa del Rei

Víctor Cea, entrenador de la Cultural Lleonesa: "La il·lusió mou muntanyes"

El tècnic del conjunt lleonès s'ha mostrat il·lusionat en la prèvia del partit de Copa del Rei contra el Barça, tot i ser conscient que serà un repte difícil

Actualitzat

"Ningú tindrà més il·lusió, ambició i ganes que nosaltres". Amb aquesta mentalitat encara Víctor Cea, entrenador de la Cultural Lleonesa, el partit de setzens de final de Copa del Rei contra el Barça. El tècnic s'ha mostrat ambiciós en roda de premsa, malgrat saber que és un partit difícil per al seu equip: "Sent un equip de Segona B és complex, perquè la distància i les categories hi són per alguna cosa, però la il·lusió mou muntanyes".

Esportivament, el tècnic ha mantingut que jugaran contra el Barça "sense renunciar a les nostres senyals d'identitat", però tenint en compte "el context i el rival". Cea, a més, ha volgut deslligar el partit d'aquest dimarts amb la tornada que es jugarà el desembre al Camp Nou: "Hi ha molta diferència de temps entre els dos partits i l'única oportunitat és buscar demà el millor rendiment".

La Cultural Lleonesa, cinquè classificat al grup I de Segona Divisió B, arriba després d'una bona dinàmica de resultats, amb cinc victòries i un empat en les sis últimes jornades de lliga. Malgrat tot, les entrades no estan exhaurides al Reino de León i resten unes 3.000 localitats a la venda.

Anar al contingut