Victor Campenaerts, guanyant la 15a etapa del Giro (@giroditalia)
Ciclisme

Victor Campenaerts s'imposa en una accidentada 15a etapa del Giro

Un accident massiu quan només s'havien completat tres quilòmetres, ha marcat una cursa que manté el colombià Egan Bernal com a líder de la general

Redacció Esport3Actualitzat

El ciclista belga Victor Campenaerts, de l'equip Qhubeka-Assos, s'ha imposat en la 15a etapa del Giro d'Itàlia, en un tram de 147 quilòmetres entre Grado i Gorizia, on part del recorregut ha passat per territori eslovè. Campenaerts ha deixat el crono en 3 hores, 25 minuts i 25 segons, imposant-se a l'esprint final al neerlandès Oscar Riesebeek, de l'equip Alpecin-Fenix. La tercera posició ha estat per a l'alemany Nikias Arndt.

 

 

El líder de la general, Egan Bernal, del conjunt Ineos Grenadiers, manté el mallot rosa una jornada més, i ja en van set, des de la novena etapa.

L'etapa d'avui, però, s'ha focalitzat en els primers quilòmetres, on la cursa ha estat neutralitzada després d'un accident massiu en una carretera als afores de la ciutat de Grado. Una seixantena de ciclistes s'han vist involucrats en la caiguda, i un dels més perjudicats ha estat l'alemany Emanuel Buchmann, sisè de la general, que s'ha hagut de retirar. Mitja hora més tard, la cursa s'ha pogut reprendre amb normalitat.

Caiguda massiva a l'inici de la quinzena etapa del Giro

Per a demà, dilluns, etapa reina, la setzena, amb sortida a Sacile i arribada a Cortina d'Ampezzo i 212 quilòmetres de recorregut.

Anar al contingut