Víctor Álvarez durant la roda de premsa d'aquest dimecres (rcdespanyol.com)
Espanyol

Víctor Álvarez: "No estem preocupats per la falta de gol"

El jugador mataroní, que assumeix una de les capitanies del primer equip de l'Espanyol, assegura que no estan amoïnats per la falta de gol durant la pretemporada i veu l'equip molt fort, consolidat i tranquil tot i les baixes de jugadors importants

Actualitzat

Victor Álvarez, un dels capitans de l'Espanyol, ha assegurat que no estan amoïnats per la falta de gol en aquesta pretemporada, tot i que són conscients que encara han de treballar per millorar l'aspecte ofensiu. "No estem preocupats. Estem treballant molt el tema defensiu i es nota en els partits. Queden setmanes per seguir treballant i sumant i encarar el principi de temporada amb més tranquil·litat en la faceta ofensiva", ha explicat en roda de premsa.

El futbolista mataroní veu l'equip molt fort, consolidat i tranquil tot i les baixes de jugadors importants. "Estem treballant cada dia més i donant bona imatge en els últims partits davant de rivals d'entitat". Així mateix, ha comentat que "el primer és començar amb bon peu. Hem d'anar partit a partit i ja veurem on estem a final de temporada".

En l'aspecte personal, el català ha indicat que espera fer un pas endavant després d'assumir una de les capitanies del primer equip blanc-i-blau tot i la seva joventut, i ha afirmat que té moltes ganes de jugar el Trofeu Ciutat de Barcelona contra el Betis, un partit que servirà per estrenar-se davant l'afició. "Sabem que és un partit important, el primer davant l'afició, i l'afrontem amb moltes ganes. Volem donar una bona imatge i diem als aficionats que estiguin tranquils i esperem que diumenge surtin contents", ha remarcat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut