Final de la Champions

Vicky Losada, capitana de la primera Champions, aposta pel Barça: "És el millor equip del món"

La migcampista, ara a la Roma, s'emociona quan recorda la final de Goteborg i el moment en què va aixecar el trofeu del 2021

Francesc SòriaActualitzat

Vicky Losada és un dels noms propis de la història del Barça. L'egarenca era la capitana de la final del 2021 i va ser l'encarregada d'aixecar l'única orelluda (fins ara) del Barça femení. Després d'aquell títol va marxar al Manchester City i aquesta temporada ha jugat a la Roma, on, per primera vegada, l'equip de la capital ha guanyat la lliga italiana.

Sobre la final d'Eindhoven contra el Wolfsburg, Losada veu favorit el conjunt de Jonathan Giráldez perquè "és molt difícil jugar contra un equip amb tanta possessió i qualitat." "Per mi, el Barça és el millor equip del món", ha afegit. De fet, Losada va patir les seves excompanyes en els quarts de final de la Champions, en què la Roma va quedar eliminada. De les alemanyes en destaca que "si van ser capaces de guanyar una vegada el Barça (a les semifinals de la temporada passada), ara poden pensar que ho poden repetir. Però el Barça ha de fer el seu joc en atac i tindrà moltes ocasions".

 La migcampista també ha valorat el retorn d'Alèxia Putellas: "és una líder i la seva presència ja és molt important, jugui o no"

Emoció recordant Goteborg

Quan Vicky Losada veu les imatges de la final de fa dos anys s'emociona molt. "Sembla que hagi passat molt més temps! Per mi va ser el colofó a molts anys de treball al club de la meva vida". En l'entrevista que li va fer TV3 en acabar aquella final, Losada va plorar d'alegria perquè havien trencat totes les barreres i representaven un exemple per a la societat. Ara, la jugadora insisteix: "És increïble com ha evolucionat el futbol femení. Quan era petita, jo no tenia referents. Ara hi ha moltes més nenes que volen jugar a futbol. M'emociono molt perquè, abans, vam passar anys molt difícils."  

Vicky Losada tampoc no ha acabat la temporada. Aquest cap de setmana aspira al doblet amb la Roma perquè també jugarà la final de la Copa d'Itàlia contra la Juventus, segona a la lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut